Zoeken naar kan verplaatsen

Uw zoekactie voor kan verplaatsen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Passie/Lust 35 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Dame voor leuke date nu?
Ik zou graag passioneel de liefde bedrijven met een dame +18. Gewoon ongeremd genieten van elkaar. Ikzelf ben 1m88, 75kg, slank gespierd, bl ogen, donkerblond haar en gr geschapen.. ik zoek een dame uit mijn buurt. Ik kan kort verplaatsen hier, of je kan naar mij komen. Als je van verder bent mag je ook reageren, als je niet kan verplaatsen heeft het geen nut. Liefst iemand mét foto. Bij mij is het echt wel what you see is what you get and what you will feel. Ik hoop op een leuke reactie en dan ook op een leuke date! Hopelijk tot snel! Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en samen te genieten. Xx xX  

Dame voor leuke date nu?
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
vince 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar spanning
Grote (1m97), atletische en verzorgde man uit Antwerpen die op zoek is naar spanning en wederzijds genot. Veel mogelijk. Zelf ook ervaring met bdsm en eerder dominant in bed, maar hou ook van sensueel vrijen. Ik kan verplaatsen, maar ook ontvangen. Stuur gerust een berichtje en wie weet zien we elkaar snel. Geïnteresseerd in vrouwen en koppels. Niet in mannen.  

Op zoek naar spanning
pleaser 27 jaar Antwerpen - Hove
nsa genot
Ik hou ervan om vrouwen te verwennen en laten genieten. Nood aan iemand die je doet moanen en komen? Geen zin om zelf iets te doen, maar wel te kunnen genieten? Ik ben een jongeman van 27, discreet, respectvol, hygienisch en onderdanig. Ik lik graag en zo lang, veel en waar jij maar wilt. Ik ben openminded, kan verplaatsen en ben pas tevreden als jij dat bent. Mail me gerust bij interesse, leeftijd/uiterlijk/... maakt geen verschil voor me. Foto kan via mail.  
Passie/Lust 35 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Dame voor date nu aan zee?
Wat zou ik graag passioneel de liefde bedrijven met een dame +18. Gewoon ongeremd genieten van elkaar. Ikzelf ben 1m88, 75kg, slank gespierd, bl ogen, donkerblond haar en gr geschapen.. ik zoek een dame uit mijn buurt. Ik kan kort verplaatsen hier, of je kan naar mij komen. Als je van verder bent mag je ook reageren, als je niet kan verplaatsen heeft het geen nut. Liefst iemand mét foto. Bij mij is het echt wel what you see is what you get and what you will feel. Ik hoop op een leuke reactie en dan ook op een leuke date! Hopelijk tot snel! Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en samen te genieten. Xx xX  

Dame voor date nu aan zee?
Robbe 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: Zeer Mollige Dame die wil verwend worden met respect
Ik zoek een zeer mollige dame die graag eens sexueel verwend en intiem gemasseerd zou worden door een ervaren en rustige man. Ik kan verplaatsen. Stuur nu een bericht terug voor verdere kennismaking.  
Robbe 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: Zeer Mollige Dame die wil verwend worden met respect
Ik zoek een zeer mollige dame die graag eens sexueel verwend en intiem gemasseerd zou worden door een ervaren en rustige man. Ik kan verplaatsen. Stuur nu een bericht terug voor verdere kennismaking.  
Magic-Touch 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Magische Handen zoeken Gevoelige Vrouwelijke Tepels
Mijn magische en ervaren handen zoeken een een dame met gevoeilige borsten die zin heeft om eens lekker verwend te worden met een borsten- en tepel massage. Ik kan verplaatsen in Vlaanderen. Geen koppels of mannen aub. Schrijf me nu een kort bericht om verder af te spreken. Magic-Touch  
Bent 59 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Ben jij een Geile MILF Mama?
Ben jij een geile mama die nood heeft aan een lekkere sexdate met ervaren en respectvolle man? Ik geef je een intieme massage, lekker lange befbeurt en indien gewenst nog veel meer.... Ik kan verplaatsen en ben super discreet. Als je interesse hebt, schrijf me dan snel.  
Peter 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Zoek kleine vurige dame
Ik zoek sexcontact met een petite lady maximaal 1m60-65 met mooie rondingen. Ik ben zelf volslank, verzorgd, zachthandig en discreet. Ik kan verplaatsen over langere afstand. Reageer nu bij interesse met een korte beschrijving en jouw wensen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10